Tippek a boldogsághoz

 2010.06.21. 01:24

Szereted a párodat, de úgy érzed, hogy valami mégis hiányzik a kapcsolatból? Pezsdítsd fel a magatokat, és romantikázz vele egy kicsit!

- Biztosan emlékszel még a kezdeti nagy érzelmekre, az izgalommal várt találkozásokra. Idézd fel újra a forró pillanatokat! Randizzatok úgy, mint a régi szép időkben: beszéljetek meg találkát a pároddal. A szexológusok szerint a párok másképp viselkednek, ha nyilvános helyen kell találkozniuk. Másképpen néznek kedvesükre, jobban felnéznek rá, és büszkék párjukra, hogy még mindig milyen vonzó. Akár az első randitok helyszínére is szervezheted a randevút.

- Szánj időt a beszélgetésre! Figyeljetek jobban egymásra - sok együtt töltött év után is kell, hogy nagy beszélgetésekre jusson idő. Puhatold ki, mit szeretne a párod, és igyekezz a kedvében járni. Este bármennyire is fáradtak vagytok, kérdezd meg a tőle, hogy milyen napja volt. Főzz neki egy teát, és hallgasd végig a mondanivalóját.

- Fő a változatosság! Menjetek el új helyekre, hogy új élményekkel gazdagodjatok! Tökéletes ötlet például egy élményfürdő.

- Ne felejts el bókolni! Mindenkinek jólesnek a bókok, ezért dicsérd meg párod jó tulajdonságait, akár társaságban is. Vedd észre ha fodrásznál volt, vagy ha másik parfümöt használ!

- Használd a fantáziádat, és amikor csak teheted, érintsd meg a kedvesedet. Fantáziálgass róla napközben: küldj neki erotikus SMS-eket, otthon pedig tusoljatok közösen!

- Vigyél változatosságot a lakásba! A hálószobába válassz merész színeket, vöröset vagy lilát, amivel feldobod a megszokottságot. Szerezz be színes mécseseket, vidám képeket, de egy bordó szatén ágynemű-garnitúra is remek vágyfokozó lehet.

- Szerezz neki meglepetést! Találj ki apró dolgokat, amelyekkel örömet szerezhetsz párodnak. Készíts neki illatos fürdőt, vagy várd gyertyafényes vacsorával, hidd el, értékelni fogja.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogparkapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr522097019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása